ПЕРСПЕКТИВИ ПРАВОВОГО РЕГУЛЮВАННЯ ПОХІДНОГО ПОЗОВУ В УКРАЇНІ - ГУДІМА, Т.С.; ГЕРАСИМЕНКО, Н.О. (Economics and Law, 2024)
Проаналізовано правове регулювання похідного позову як в Україні, так і на міжнародному рівні. Визначено, що вітчизняне законодавство у цій сфері є недосконалим і зводить нанівець дійсне призначення даного інституту. Виявлено недоліки правового регулювання похідного позову в Україні та запропоновані шляхи до їх усунення.