ОКРЕМІ ТЕОРЕТИЧНІ ПИТАННЯ ОРГАНІЗАЦІЙНО-ГОСПОДАРСЬКИХ ВІДНОСИН (НА ПРИКЛАДІ ДОЗВІЛЬНИХ ВІДНОСИН У СФЕРІ ГОСПОДАРЮВАННЯ) - АПАНАСЕНКО, К.І. (Economics and Law, 2024)
Проаналізовано теоретичні питання організаційно-господарських відносин у контексті нової теорії так званих адміністративно-господарських відносин, ознаки організаційно-господарських відносин порівнюються з пропонованими в літературі ознаками «адміністративно-господарських» відносин. Також критично аналізується питання щодо необхідності спеціального адміністративно-правового регулювання «адміністративно-господарських» відносин у системі законодавства України.