ОСОБЛИВОСТІ НАРАХУВАННЯ КАНАЛЬНОГО ЗБОРУ (НА ПРИКЛАДІ ОДЕСЬКОГО ПОРТУ) - УСТИМЕНКО, В.А.; ЗАБЛОДСЬКА, І.В.; РОМАНОВСЬКА, Л.А. (Economics and Law, 2024)
Розглянуто особливості нарахування та сплати канального збору за перетин підхідного каналу. Уточнено сутність термінів «перетин підхідного каналу» і «проходження підхідного каналу». Проаналізовано зміст правових норм, що регулюють нарахування канального збору, виділені вимоги до об’єкта, процесу, місця та розміру.