ОЦІНКА ЗОВНІШНЬОЕКОНОМІЧНОЇ АКТИВНОСТІ ПРОМИСЛОВОСТІ - КУДРЯ, Я.В.; МІХЕЛЬ, Р.В. (Economics and Law, 2024)
Висвітлено розв’язання проблем оцінки конкурентоспроможності промисловості в Україні. В основу оцінювання покладено конкурентні переваги вітчизняної промисловості у розрізі регіонів. Оцінено конкурентні переваги національної промисловос ті на прикладі зовнішньоекономічної активності промислової діяльності. Виділено негативні тенденції і сильні сторони зовнішньоекономічної діяльності в промисловості. Розроблено заходи щодо забезпечення підвищення конкуренто спроможності промисловості в областях.