ІНТЕГРАЛЬНИЙ ПОКАЗНИК ВТРАТ У СФЕРІ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я УКРАЇНИ В УМОВАХ ЗОВНІШНЬОЇ АГРЕСІЇ - КОРНІЙЧУК, О.П. (Economics and Law, 2024)
Розкрито підходи до оцінки збитків у сфері охорони здоров’я України внаслідок зовнішньої агресії. Вони структуровані за трьома напрямами: людські ресурси, соціальна інфраструктура та навколишнє середовище. Визначено інтегральний показник втрат у сфері охорони здоров’я України у зв’язку з анексією Криму та визнання окремих районів Донбасу тимчасово окупованими територіями.