УПРОВАДЖЕННЯ ЕФЕКТИВНОЇ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ІННОВАЦІЯМИ ДЛЯ ПЕРЕОРІЄНТАЦІЇ ПРОМИСЛОВОГО ПІДПРИЄМСТВА НА ІННОВАЦІЙНИЙ ШЛЯХ РОЗВИТКУ - КЛЮС, Ю.І. (Economics and Law, 2024)
Розглянуто концепцію ефективного розвитку промислових підприємств, досліджено напрями управління ефективним розвитком промислового підприємства. Обґрунтовано формування етапів послідовності стратегічного управління ефективним розвитком суб’єкта господарювання на базі формування системи управління інноваціями. Розроблено модель визначення цілей і завдань ефективного розвитку підприємства для формування системи управління інноваціями.