УПРАВЛІННЯ ТРАНСФОРМАЦІЙНИМИ ПРОЦЕСАМИ В СИСТЕМІ ЕКОНОМІЧНОЇ БЕЗПЕКИ ПІДПРИЄМСТВА - ІВЧЕНКО, Є.А. (Economics and Law, 2024)
Розглянуто теоретичні підходи до управління трансформаційними процесами в системі економічної безпеки підприємства. Досліджено місце трансформаційних процесів у системі економічної безпеки підприємства. Визначено сутність і розуміння поняття трансформація. Розроблено модель системи економічної безпеки підприємства з урахуванням взаємодії з середовищем. Запропоновано концептуальну модель зміни стану системи економічної безпеки підприємства у просторі та часі під впливом трансформаційних процесів.