РЕГІОНАЛЬНІ КЛАСТЕРИ ЯК ОБ’ЄКТ СТРАТЕГІЧНОЇ КООРДИНАЦІЇ - ГАЛГАШ, Р.А. (Economics and Law, 2024)
Розглянуто регіональні кластери відповідно до оригінальної концепції економічного кластера та у зіставленні такого розуміння економічного кластера з баченням його як об’єкта стратегічної координації, оскільки питання координації на рівні підприємства та на рівні регіону стають різними за змістом через те, що сутність підприємства і сутність економічного кластера як поєднання суб’єктів, що діють, суттєво розрізняються.