РОЗВИТОК ІНФОРМАЦІЙНОЇ ІНФРАСТРУКТУРИ ПРОДОВОЛЬЧОГО РИНКУ В КОНТЕКСТІ МІЖРЕГІОНАЛЬНОГО СПІВРОБІТНИЦТВА - КОЛОМИЦЕВА, О.В.; ШЕВЧЕНКО, Н.В. (Economics and Law, 2024)
Розглянуто сучасні проблеми розвитку інформаційної інфраструктури продовольчого ринку. Обґрунтовано доцільність активізації міжрегіонального співробітництва в сфері АПК, обумовлену значним антикризовим потенціалом, здатним оптимізувати структуру міжрегіонального товарообміну. Визначено, що ключовим елементом продуктивної міжрегіональної взаємодії є формування потужної інформаційної інфраструктури. Наведено основні напрями розвитку інформаційної інфраструктури продовольчого ринку в сфері міжрегіонального співробітництва. Виділено основні цільові завдання розвитку інформаційної інфраструктури продовольчого ринку з урахуванням сучасних проблем, перешкод і перспектив.