ПРОБЛЕМИ ПРАВОВОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ОЦІНКИ ВПЛИВУ НА ДОВКІЛЛЯ - ЄРЕМЄЄВА, Н.В. (Economics and Law, 2024)
Здійснено аналіз міжнародного досвіду правового забезпечення оцінки впливу на довкілля (на прикладі законодавства США та країн Європи). Досліджено тенденції розвитку норм щодо оцінювання впливу на довкілля. Визначено перспективи впровадження оцінки впливу на довкілля в законодавство України.