ІНФОРМАЦІЯ ПРО ЗАСІДАННЯ НАУКОВОЇ РАДИ ПО ЕКОНОМІКО-ПРАВОВИХ ПРОБЛЕМ РОЗВИТКУ МІСТ УКРАЇНИ ВІДДІЛЕННЯ ЕКОНОМІКИ НАН УКРАЇНИ, ЯКЕ ВІДБУЛОСЯ В м. ДОНЕЦЬКУ 19 ЛИСТОПАДА 2010 р.: Рецензії, коментари, відгуки - Tarasevich, O.V. (Economics and Law, 2024)
.