ДИНАМІКА ЕКОНОМІЧНОЇ ЗЛОЧИННОСТІ ЯК ЧИННИК РЕФОРМУВАННЯ ПРАВООХОРОННИХ ПІДРОЗДІЛІВ ЕКОНОМІЧНОЇ СПРЯМОВАНОСТІ УКРАЇНИ (КІН. 80-Х — ПОЧ. 90-Х РОКІВ ХХ СТ.): ІСТОРИКО-ПРАВОВИЙ АНАЛІЗ: Економіко правові проблеми попередження економічних правопорушень - Krasnonosov, E.Y. (Economics and Law, 2024)
Розглянуто проблеми динаміки економічних злочинів в Україні на межі 80–90-х років ХХ ст. і здійснення організаційно-правового механізму протидії ним в системі правоохоронних органів економічної спрямованості.