ЗАКОНОДАВЧЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ СТИМУЛЮВАННЯ ІНВЕСТИЦІЙ В ІННОВАЦІЇ: Інвестиційні проблеми структурної перебудови економіки - Shapovalova, O.V. (Economics and Law, 2024)
Узагальнено пропозиції вчених щодо поглиблення знань стосовно створення правової бази державної підтримки інноваційної діяльності в Україні. Встановлено причини непослідовності її формування. Запропоновано пропозиції із вдосконалення законодавства, яке визначає основні види державної підтримки інноваційної діяльності, а також порядок її надання суб’єктам господарювання.