ОКРЕМІ ПРОБЛЕМНІ АСПЕКТИ ПОРЯДКУ ЗАЛУЧЕННЯ ЗЕМЕЛЬНИХ ДІЛЯНОК КОМУНАЛЬНОЇ ФОРМИ ВЛАСНОСТІ В ГОСПОДАРСЬКИЙ ОБІГ: Економіко правові проблеми управління містом - Komarova, O.S. (Economics and Law, 2024)
Розглянуто особливості залучення земельних ділянок комунальної форми власності в господарський обіг із використанням процедури земельних торгів. За підсумками проведеного аналізу наголошено на необхідності подальшого розвитку законодавства України про порядок проведення земельних торгів.