ЕКОНОМІКО-ПРАВОВІ ЗАСАДИ ЗДІЙСНЕННЯ ДЕЦЕНТРАЛІЗАЦІЇ В УКРАЇНІ - УСТИМЕНКО, В.А. (Economics and Law, 2024)
Стаття присвячена правовим аспектам де централізації в Україні, проблемам, що виникають у ході створення та функціонування об’єднаних територіальних громад. Сформовано механізм вирішення завдань, що стоять перед об’єднаними територіальними громадами, за допомогою публічно-приватного партнерства. Запропоновано ширше використовувати переваги економіко-правових експериментів.