ВИДИ ІНСТИТУЦІЙНИХ ІНВЕСТОРІВ НА РИНКУ ЦІННИХ ПАПЕРІВ: Інституціональні проблеми економіки - Vikhrov, S.O. (Economics and Law, 2024)
Виділено види інституційних інвесторів за критерієм місця, яке займає їхня інвестиційна діяльність на ринку цінних паперів стосовно основної статутної діяльності. Запропоновано відобразити в законодавстві фактичний професійний характер інвестиційної діяльності інвестиційних фондів.