СПОЛУЧЕННЯ ЕКОНОМІЧНОЇ ТА ПРАВОВОЇ ТЕОРІЇ ПІДПРИЄМСТВА: Інституціональні проблеми економіки - Grudnytska, S.M. (Economics and Law, 2024)
Розглянуто проблему сполучення економічної і правової теорії підприємства. Обґрунтовано універсальний характер правової інституціональної теорії підприємства.