ДО ПИТАННЯ ПРО РОЗМЕЖУВАННЯ КОМПЕТЕНЦІЇ МІЖ ГОСПОДАРСЬКИМ І АДМІНІСТРАТИВНИМ СУДОМ ПРИ РОЗГЛЯДІ СПОРІВ ЗА УЧАСТЮ СУБ’ЄКТІВ ПІДПРИЄМНИЦТВА: Проблеми розвитку законодавства України - Khrimli, O.G. (Economics and Law, 2024)
Розглянуто вітчизняний і зарубіжний досвід у цій сфері. Обгрунтовано пропозиції щодо передачі спорів, пов’язаних із господарськими відносинами за участю суб’єктів владних повноважень і суб’єктів підприємницької діяльності, до компетенції господарських судів України.