ПРАВОВЕ РЕГУЛЮВАННЯ КОМЕРЦІЙНОГО ПОСЕРЕДНИЦТВА (АГЕНТСЬКІ ВІДНОСИНИ): Проблеми розвитку законодавства України - Todua, T.L. (Economics and Law, 2024)
Стаття присвячена питанню правового регулювання комерційного посередництва. Проаналізовано нормативно-правові акти, що регулюють дані відносини, виділено ознаки агентських відносин і суб’єктний склад. Запропоновано внести зміни до Господарського кодексу України, де конкретизується визначення комерційного посередництва.