ПРОБЛЕМИ І НАПРЯМИ ВДОСКОНАЛЕННЯ КОДЕКСІВ КОРПОРАТИВНОГО УПРАВЛІННЯ: Проблеми розвитку законодавства України - Kudria, Y.V. (Economics and Law, 2024)
На прикладі українського Кодексу корпоративного управління визначено і згруповано головні проблеми, що притаманні Принципам корпоративного управління. Розроблено, запропоновано й наведено першочергові заходи із вдосконалення українського Кодексу корпоративного управління.