СПОСОБИ УТВОРЕННЯ ХОЛДИНГОВИХ КОМПАНІЙ УКРАЇНИ: Проблеми розвитку законодавства України - Nykyforov, O.V. (Economics and Law, 2024)
Досліджено питання способів утворення холдингових компаній відповідно до приписів законодавства України. Визначено основні недоліки і прогалини законодавства, що регламентує створення холдингових компаній. Сформульовано пропозиції щодо вдосконалення законодавства щодо створення холдингових компаній.