РЕГУЛЯТОРНІ РЕЖИМИ ЯК ЗАСОБИ ВПЛИВУ НА РОЗВИТОК МАШИНОБУДІВНИХ ПІДПРИЄМСТВ: Проблеми управління виробництвом - Zapasna, L.S.; Butyrina, V.М. (Economics and Law, 2024)
Досліджено сутність і особливості регуляторних режимів як засобу впливу на розвиток підприємства. Надана характеристика регуляторних режимів, визначено їх інструменти.