ПИТАННЯ СОЦІАЛЬНОЇ ПОЛІТИКИ В КОНЦЕПЦІЇ ПАРТНЕРСТВА ДЕРЖАВИ І БІЗНЕСУ: Демографія, економіка праці, соціальна економіка та політика - Golovinov, O.M. (Economics and Law, 2024)
У статті розглянуто один із напрямів загальної економічної теорії, що пов’язаний з дослідженням взаємодії економічних і соціальних процесів, персоніфікованих державою і бізнесом, а саме – державно-приватне партнерство. Запропоновано пропозиції щодо удосконалення партнерських взаємовідносин і їх позитивного впливу на соціальний розвиток країни.