РЕГІОНАЛЬНІ ОСОБЛИВОСТІ РОЗВИТКУ МАЛИХ ПІДПРИЄМСТВ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ: Соціально-економічні проблеми регіонального розвитку - Blagodarnyi, O.I.; Yurina, N.O.; Skobtsova, G.V. (Economics and Law, 2024)
Проведено дослідження особливостей розвитку підприємств малого бізнесу. Проаналізовано основні показники, що описують розвиток за досліджуваний період. Одержані показники свідчить про те, що в регіоні ще не налагоджено дійової підтримки їх діяльності, показники коливаються, частіше всього у сторону зниження, не проглядається стійкості в розвитку. На основі показників проведеного аналізу запропоновано напрями укріплення розвитку підприємств малого бізнесу.