ОЦІНКА ФІНАНСОВОГО СТАНУ МАШИНОБУДІВНОГО КОМПЛЕКСУ РЕГІОНУ: Соціально-економічні проблеми регіонального розвитку - Zablodska, I.V.; Chumakova, T.M. (Economics and Law, 2024)
Наведено результати аналізу фінансової діяльності машинобудівного комплексу Луганського регіону. Розраховано інтегральний коефіцієнт фінансового стану машинобудівного комплексу регіону, який враховує важливість і значимість фінансових коефіцієнтів, що входять до його складу, і який підтвердив незадовільний фінансовий стан машинобудівного комплексу Луганського регіону.