ВИКОРИСТАННЯ ТЕХНОЛОГІЇ АКТИВНОГО ПОЗИЦІОНУВАННЯ ДЛЯ ПІДВИЩЕННЯ ІНВЕСТИЦІЙНОЇ ПРИВАБЛИВОСТІ РЕГІОНУ - КОЛОМИЦЕВА, О.В.; ПЕПЧУК, C.М. (Economics and Law, 2024)
Для підвищення інвестиційної привабливості регіону автори пропонують застосування технології активного позиціонування і просування регіону. Упровадження техн ології активного позиціонування передбачає формування сильної, вис ок ок онкурентної, оперативно гнучкої до змін економіки системи та стабілізацію соціального середовища регіону. Базою застосування визначеної технології є підприємницький потенціал, перспективною базою — регіональна освітня система як основа інноваційної інфраструктури. Важливим критерієм реалізації технології є ініціативний та креативний потенціал регіону, а ключовою умовою сприяння активному позиціонуванню регіону — політична воля і бажання регіональних та міських органів влади підтримати реалізацію визначеної технології активного позиціонування.