ЗАХИСТ ПРАВ ТА ІНТЕРЕСІВ СУБ’ЄКТІВ ГОСПОДАРЮВАННЯ В УМОВАХ РЕФОРМУВАННЯ ЗАКОНОДАВСТВА - НІКОЛЕНКО, Л.М. (Economics and Law, 2024)
Розглянуто захист прав та інтересів суб’єктів господарювання в сучасних умов ах реформування законодавства. Виділено та проаналізовано форми захисту. Доведено необхідність удосконалення нотаріального захисту шляхом розробки нових нормативних актів, узгодження нормативних актів щодо адміністративного захисту, запропоновані зміни щодо проекту Господарського процесуального кодексу України.