ГОСПОДАРСЬКИЙ КОДЕКС УКРАЇНИ ЯК ЗДОБУТОК ВІТЧИЗНЯНОЇ НАУКОВОЇ ДУМКИ (до 25-ої річниці Інституту економіко-правових досліджень НАН України) - УСТИМЕНКО, В.А.; ДЖАБРАІЛОВ, Р.А. (Economics and Law, 2024)
Розглянуто основні етапи кодифікації господарського законодавства України. Висвітлено роль Інституту економіко-правових досліджень НАН України у роботі над розробкою моделі правового забезпечення економіки на засадах кодифікації господарського законодавства. Наведено приклади із зарубіжного досвіду побудови системи правового регулювання економічних відносин. Наведено аргументи щодо безпідставності ідеї про скасування Господарського кодексу України.