РЕЦЕНЗІЯ НА НАВЧАЛЬНИЙ ПОСІБНИК «ОРГАНІЗАЦІЯ ПРАВОВОЇ РОБОТИ НА ПІДПРИЄМСТВАХ, УСТАНОВАХ, ОРГАНІЗАЦІЯХ» (КОЛЕКТИВ АВТОРІВ: БОЙЧУК Р.П., ЗАДИХАЙЛО Д.В., ПАШКОВ В.М.): Рецензії, коментарі, відгуки - Bobkova, A.G.; Zarudnev, E.O. (Economics and Law, 2024)
.