МЕТОДИКА ОБЛІКУ ВИТРАТ В СИСТЕМІ УПРАВЛІННЯ ТУРИСТИЧНИМ ПІДПРИЄМСТВОМ: Демографія, економіка праці, соціальна економіка та політика - Goncharenko, O.M. (Economics and Law, 2024)
У статті розглянуто формування структури витрат і визначення собівартості туристичного, продукту. Проведено аналіз методів обліку витрат і розрахунку собівартості, запропоновано рекомендації щодо використання методу обліку витрат для туристичної діяльності.