РИБОГОСПОДАРСЬКИЙ КОМПЛЕКС ОДЕСЬКОГО РЕГІОНУ: СОЦІАЛЬНО-ТРУДОВІ ПРОБЛЕМИ, ПРИЧИНИ, ЩО ЇХ ОБУМОВЛЮЮТЬ, ШЛЯХИ ВИРІШЕННЯ: Демографія, економіка праці, соціальна економіка та політика - Pivovarchuk, I.D. (Economics and Law, 2024)
Розглянуто рибогосподарський комплекс Одеського регіону с точки зору соціальних проблем, що нагромадилися в ньому, обумовлених причинами як нормативно-правового, так і економічного характеру. Сформульовано заходи щодо подолання соціально-трудових проблем у рибогосподарському, комплексі Одеського регіону.