СЕГМЕНТАЦІЯ І ЄМНІСТЬ РЕГІОНАЛЬНОГО РИНКУ ПРАЦІ: Демографія, економіка праці, соціальна економіка та політика - Maslova, G.M.; Vasylchuk, N.O.; Pudov, K.O. (Economics and Law, 2024)
Досліджено сутність поняття «ємність ринку праці» та його сегментації, розглянуто механізм функціонування регіонального ринку праці. Виявлено проблеми функціонування ринку праці в Луганській області.