ОСОБЛИВОСТІ ВПРОВАДЖЕННЯ УПРАВЛІНСЬКОГО ОБЛІКУ ЗА ДОПОМОГОЮ КОНСАЛТИНГУ: Проблеми управління виробництвом - Fomina, O.V. (Economics and Law, 2024)
Зміни в економіці України сприяли розвитку ринку консалтингових послуг, що полегшило намагання керівників підприємств грамотно побудувати систему управлінського обліку. Впроваджувати систему управлінського обліку власними силами чи звертатись до послуг консалтингу є вибором кожного окремого підприємства, що базується на особливості його діяльності, фінансових можливостях і наявності або відсутності кваліфікованих фахівців серед співробітників. У статті проведено дослідження сутності консалтингу як системи економічних . відносин. Здійснено порівняння можливих варіантів впровадження управлінського обліку та винесення пропозицій із вдосконалення даного процесу, врахувавши існуючі переваги та недоліки.