ПРОБЛЕМНІ АСПЕКТИ ВЕДЕННЯ ОБЛІКУ СПІЛЬНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ В УКРАЇНІ ТА ЙОГО РЕГЛАМЕНТАЦІЇ В НАЦІОНАЛЬНИХ НОРМАТИВНО-ПРАВОВИХ АКТАХ: Економіко-правові проблеми господарювання - Dutova, N.V.; Novikova, N.M. (Economics and Law, 2024)
У статті визначені та проаналізовані проблемні аспекти здійснення спільної діяльності в Україні та ведення обліку такої діяльності, розглянуто основні форми її здійснення згідно з національними та міжнародними стандартами обліку. Визначено напрями подальшого вдосконалення законодавчого регулювання здійснення спільної діяльності в Україні.