ПРОБЛЕМИ УДОСКОНАЛЕННЯ ЗАКОНОДАВСТВА УКРАЇНИ ПРО КОРПОРАТИВНІ ІНВЕСТИЦІЙНІ ФОНДИ: Економіко-правові проблеми господарювання - Belkin, M.L. (Economics and Law, 2024)
Розглянуто систему законодавства України про корпоративні інвестиційні фонди. На підставі здійсненого аналізу сформульовано Пропозиції щодо його удосконалення.