ПРАВОВІ ДОСЛІДЖЕННЯ ГОСПОДАРСЬКОЇ ПОВЕДІНКИ: АНТРОПОЛОГІЧНИЙ РАКУРС: Економіко-правові проблеми господарювання - Volovyk, O.А. (Economics and Law, 2024)
Розглянуто проблему правових досліджень господарської поведінки в антропологічному (психологічному) аспекті. Встановлено, що вивчення позитивної та негативної економічної поведінки господарюючих суб’єктів у ракурсі економічних почуттів, емоцій, цілей і цінностей може впливати на достовірність правових поглядів відносно способів впливу на господарську поведінку.