МЕТОДОЛОГІЧНІ ПІДХОДИ ДО ВИЗНАЧЕННЯ ПОДАТКОВОГО КОНТРОЛЮ: Інституціональні проблеми економіки - Kostenko, Yu.O. (Economics and Law, 2024)
Статтю присвячено аналізу методичних підходів к визначенню поняття «податковий контроль», що дозволило виокремити наступні напрями в науці фінансового права: визначення податкового контролю як діяльності контролюючих суб’єктів, яка здійснюється за допомогою певних форм і методів; визначення податкового контролю як організаційно-правового механізму; визначення податкового контролю через призму процесуальної форми.