ПРИПИНЕННЯ ГОСПОДАРСЬКОЇ ПРАВОСУБ’ЄКТНОСТІ АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА ВНАСЛІДОК БАНКРУТСТВА - ГАРАГОНИЧ, О.В. (Economics and Law, 2024)
Досліджено проблеми припинення господарської правосуб’єктності акціонерного товариства внаслідок банкрутства. Проаналізовано правову природу припинення господарської правосуб’єктності акціонерного товариства внаслідок банкрутства, ліквідаційну процедуру, у рамках якої припиняється господарська право суб’єктність неплатоспроможних акціонерних товариств. Особливу увагу приділено дослідженню проблем, пов’язаних із ліквідацією акціонерних товариств-банкрутів.