ПРО ДЖЕРЕЛА ПРАВОВОГО РЕГУЛЮВАННЯ ДОЗВІЛЬНИХ ВІДНОСИН У СФЕРІ ГОСПОДАРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ - АПАНАСЕНКО, К.І. (Economics and Law, 2024)
Окреслено систему джерел правового регулювання дозвільних відносин у сфері господарської діяльності, виконано юридичну кваліфікацію відповідного масиву законодавства та визначено його місце в системі господарського права (законодавства). За результатами дослідження надано обґрунтовані законодавчі пропозиції.