СИСТЕМАТИЗАЦІЯ МЕТРИК, МЕТОДІВ І ПІДХОДІВ ДО ОЦІНЮВАННЯ ЕКОНОМІЧНОЇ БЕЗПЕКИ ПІДПРИЄМСТВА - ДУБ, Б.С. (Economics and Law, 2024)
Розглянуто якісні та кількісні підходи до оцінювання економічної безпеки підприємства, виконано їх типізацію за різними ознаками. Наведено основні критерії, за якими визначається об’єкт оцінювання. Систематизовано та узагальнено методи (інструментарій), підходи та групи в оцінюванні економічної безпеки підприємств, організацій, установ.