ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЖИТЛОМ ЯК ДЕТЕРМІНАНТА ПІДВИЩЕННЯ ЯКОСТІ ЖИТТЯ - ВОЛКОВА, А.О. (Economics and Law, 2024)
Зазначено, що створення гідних умов життя у першу чергу пов’язане з наявністю комфортного житла. Наголошено на необхідності визначення критеріїв якості життя населення у житловій сфері, що дало б змогу органам державної влади впровадити їх у державну житлову політику. Звертається увага на необхідність розроблення нової Державної житлової програми з урахуванням сучасних змін у соціально-економічній сфері, яка буде націлена на підвищення якості життя населення. З метою обліку соціального житла в Україні запропоновано визнати необхідним проведення його інвентаризації.