ДІАГНОСТИКА ЯКОСТІ ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕРСОНАЛУ ПРОМИСЛОВОГО ПІДПРИЄМСТВА: Проблеми управління виробництвом - Zakharova, O.V.; Gorodnichuk, N.V. (Economics and Law, 2024)
Доведено необхідність здійснення діагностики якості професійного розвитку персоналу. Здійснено аналіз інтенсивності, достатності та результативності професійного розвитку персоналу. Запропоновано і проілюстровано методику комплексної оцінки якості професійного розвитку персоналу промислового підприємства.