ІНТЕГРАЛЬНА ОЦІНКА РІВНЯ СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ РЕГІОНІВ УКРАЇНИ: Соціально-економічні проблеми регіонального розвитку - Azarova, H.V. (Economics and Law, 2024)
Запропоновано процедуру аналізу рівня соціально-економічного розвитку регіонів на основі методу таксономії. Наведено її переваги і проведено апробацію даної методики шляхом оцінки рівня соціально-економічного розвитку регіонів України у 2010—2012 рр.