ВИДІЛЕННЯ ІМПЕРАТИВІВ ЯК СПОСОБУ ДІАГНОСТИКИ ФУНКЦІОНУВАННЯ РЕГІОНАЛЬНОЇ ЕКОНОМІЧНОЇ СИСТЕМИ: Соціально-економічні проблеми регіонального розвитку - Vasylenko, D.V. (Economics and Law, 2024)
Показано, що завдяки виділенню імперативів діагностики функціонування регіональної економічної системи забезпечується логічний ланцюжок вирішення завдань, що стоять перед регіональним соціумом у певний період часу, пов’язаних з необхідністю додання поступального характеру економічним і соціальним процесам.