ЧИННИКИ РЕГІОНАЛЬНИХ ВІДМІННОСТЕЙ В ПАРАМЕТРАХ ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ: Соціально-економічні проблеми регіонального розвитку - Medvid, V.Yu. (Economics and Law, 2024)
Виявлено умови та передумови економічного регіонального розвитку. Визначено кількісні та якісні зміни в параметрах регіонального розвитку. Обґрунтовано, що на сьогодні конкуренція регіонів і регіональна конкурентоспроможність стають досить важливими чинниками регіонального розвитку.