ПРО ДЕЯКІ РЕЗУЛЬТАТИ ТЕОРЕТИЧНОГО АНАЛІЗУ ТЕРМІНА "РЕГІОН": Соціально-економічні проблеми регіонального розвитку - Vasylenko, V.M. (Economics and Law, 2024)
Викладено деякі результати теоретичного аналізу терміна «регіон». Зроблено акцент на необхідності подальшого поглиблення процесу пізнання його як терміна, як поняття і як категорії. Сформульовано висновки про те, що будь-яке знання про регіон може бути доповнене конкретнішими результатами, що мають під собою деталізовану інформацію, яка стосується окремих нюансів протікання відповідних економічних процесів або змісту економічних явищ.