ПРОБЛЕМИ ТІНЬОВОЇ ЕКОНОМІКИ У ПОЛЬЩІ: Економіко-правові проблеми попередження економічних правопорушень - Dlugosh, J. (Economics and Law, 2024)
Розглянуто різні підходи до визначення поняття "тіньова економіка". Звертається увага на необхідність виміру тіньової економіки. Розглянуто основні наслідки цього явища для економіки країни, відповідну увагу також приділено типовим податковим злочинам, що мають негативний вплив на фінансову систему країни, у т.ч. у Польщі. Запропоновано прості і зрозуміли правила відносин між платником податків і податковими органами.