ПОНЯТТЯ ПІДСТАВ ПЕРЕГЛЯДУ РІШЕНЬ ГОСПОДАРСЬКИХ СУДІВ ЗА НОВОВИЯВЛЕНИМИ ОБСТАВИНАМИ: Проблеми розвитку законодаства України - Kolesnyk, R.M. (Economics and Law, 2024)
У статті на підставі аналізу чинного законодавства, що регламентує підстави перегляду рішень господарського суду за нововиявленими обставинами, виявлено співвідношення нововиявлених обставин і підстав перегляду рішень господарського суду за нововиявленими обставинами та запропоновано авторське визначення підстав перегляду рішень господарського суду за нововиявленими обставинами.