ПРО ОСОБЛИВОСТІ ДОЗВІЛЬНИХ ПРАВОВІДНОСИН У СФЕРІ ГОСПОДАРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ - АПАНАСЕНКО, К.І. (Economics and Law, 2024)
Досліджено особливі риси дозвільних правовідносин у сфері господарювання як окремого підвиду господарських правовідносин і запропоновано їх теоретичне визначення.