ПОНЯТТЯ КОНЦЕСІЇ ОБ’ЄКТІВ ПРАВА ДЕРЖАВНОЇ ТА КОМУНАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ: Проблеми розвитку законодаства України - Piligrim, A.S. (Economics and Law, 2024)
Розглянуто історико-правові передумови становлення концесій. Здійснено періодизацію формування концесійних відносин. Узагальнено наукові погляди вчених дореволюційного, радянського та сучасного періоду на поняття "концесія". Обґрунтовано доцільність уніфікації термінології Закону України "Про концесії". Розроблено окремі пропозиції щодо вдосконалення концесійного законодавства України.